Rólunk

A cég alapítója Dr. Tompos József 1990-től az egészségügy szolgálatában először mentőtisztként majd mentőorvosként. 1995-től 2015-ig egy falusi háziorvosi praxis orvosaként dolgozott- Kb 10 éve a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Családorvostan Tanszékének akkreditált oktató főorvosa is. Foglalkozás-egészségügyi tevékenysége  1998-tól folyamatos.

A TOMPOSJ KFT. 2012-ben alakult. A cégvezető 2015-ben abbahagyta a háziorvosi tevékenységét és így a fő profil a foglalkozás-egészségügy lett. Célkitűzése: elmélyedni e szakterületen és egyre magasabb színvonalon kiszolgálni jelenlegi és leendő ügyfeleit.

ÜZLETPOLITIKÁNK: MEGBÍZHATÓ SZOLGÁLTATÁS – HOSSZÚ TÁVON SZOLID ÁRAKKAL.

A munkáltatói érdekek képviselete mellett a munkavállalók egészségvédelme a fő feladat. A munkahelyi egészségmegőrzés és a munkahelyi betegségek megelőzése adja az alapot a hatékonyabb munkavégzésre. Az előzetesen egyeztetett időpontokra szervezett rendelésekkel hatékonyan gazdálkodunk a dolgozók idejével, mert minimalizáljuk a vizsgálatok miatti munkakiesést. Alapos orvosi vizsgálatokkal ( szükség esetén EKG, hallásvizsgálat, légzésfunkciós vizsgálat, stb. ) kiszűrjük a betegséget – balesetet megelőző állapotokat, olyan javaslatot teszünk a munkáltatónak illetve a dolgozónak, hogy megelőzzük a betegséget – balesetet. Így csökkenteni tudjuk a keresőképtelen állományban töltött időt, ami a munkáltatóknak anyagi veszteség lenne.

Rendelőinkben arra törekszünk, hogy a magyar állami egészségügyben megszokott körülményektől gyökeresen eltérő, “nyugati mintájú”, sokkal magasabb színvonalú ellátást kapjanak a dolgozók.

Hozzászólások lezárva